Legózni jó.

apróhirdet

apróhirdet

Megveszed. Eladod. Cseréled. Beréled. Apróhirdeted.

Hasznosságok

Itt megveheted, eladhatod, elcserélheted! Kockagyári apróhirdetés. (utolsó frissítés: 2012. május 14.)

Olcsón legót? Ne menjen a gatyád is rá! Kattints inkább, a jó olvasók megosztják a tutit veled! (utolsó frissítés: 2012. május 15.)

8683, 8684, 8803, 8804, 8805, 8827, 8831 - ha tudod mi ez az hét szám, nyilván cserélgetni is akarsz. Nyilván. Vagy csak hozzászólni. Vagy csak megnézni mi ez. Akármit. Bármit.

Follow Me on Pinterest

Végigjátszás adatbázis:

Ha te is küldenél egy végigjátszást, csak nem tudod hogyan, hova, mikor, kivel és miért, akkor kattints!

Közösség

friss topikok

Címkék

10/10 (16) 2008 (18) 2009 (73) 2010 (148) 2011 (108) 2012 (43) 2824 (26) 6/10 (20) 675 (20) 7/10 (57) 7553 (23) 7958 (26) 8/10 (78) 8043 (16) 9/10 (72) ad (18) advent (55) advent 2011 (26) anikó (21) architecture (18) autó (26) batman (15) blog (29) calendar (24) castle (51) city (185) collectable minifigures (23) creator (37) design (15) duplo (17) építészet (15) fabuland (20) film (20) greg36 (21) gyár (32) gyárlátogatás (20) hajó (15) hammer (28) haynau (44) hírek (75) ikarus (24) indiana jones (18) kamion (31) karácsony (47) képek (36) klón (17) kritika (292) lego (1259) legoblog visszavág (15) legoland (26) linkek (57) magyar (27) mindstorms (16) minifig (50) moc (253) napi advent (24) nyíregyháza (16) olvasó ír (28) olvasó játszik (184) orangyal007 (15) pirates of the caribbean (16) police (39) reklám (23) rendőrség (15) retro (50) röviden (79) snack bar (17) space (28) star wars (109) star wars hétvége (15) szavazás (22) szerdai szelektív (30) technic (86) tier (15) történet (21) town (101) train (23) trains (25) vásárlás (26) végigjátszás (116) verseny (52) video (66) vintage (16) vonat (16) zene (18) Címkefelhő

Olvasó játszik: 7642 Garage

2010.10.15. 06:31 - tutuka

Lassan az ikeában felteszik a karácsonyi díszítést, vagy már fel is tették, úgyhogy ne csodálkozzatok azon, hogy ezzel a készletkritikával kapcsolatban a szentestét emlegetem. Tökéletes ajándék, mind adni, mind kapni, hiszen mikor szánja rá magát az ember, ha nem pont ebből az alkalomból. Szóval gyerekek, lehet felírni a listára, apák, anyák, lehet szívni a fogatok az ára miatt. (A közeljövőben jön még egy-két hasonlóan nagy készlet, csak vigyázzatok.

Ainex értékel, nem is akárhogy:

Gázolajszag kukac kocka pont király!!!!!
avagy 7642-es Lego City műhely

I. Alapadatok

Neve: Garage
Sorozatszám: 7642
Témakör: City
Altéma: Transportation v. Emergency rescue
Kiadás éve: 2009
Kockaszám: 953
Minifig: 4
Ára: 95 EUR egy belga játékboltan, (21.575 Ft-tól 25.500 Ft-ig + postaköltség különböző webshopokban)

II. Mi van a dobozban?

Tengernyi anyag. Három füzet, kilenc zacskó, közel ezer kocka, egy alvázelem (nem egyedi, más járgányok alatt is van ugyanilyen, pl. a 7239-es tűzoltóautó alatt is), egy kicsi (8x16) és két nagy (16x32) sötétszürke alaplap. Mihez tartás végett a doboz abszolút king size (olyasfajta, ami kitakarja a karácsonyfa felét – lásd alább egy kávés csésze és egy telefon mellett). Tehát ha az ember titokban és látatlanban akarja hazacsempészni, akkor minimum egy Ikea szobabútornyi csomagba érdemes álcázni, minden más környezetből feltűnően kilóg. Ellentételezésképp el kell ismerni, hogy legalább van hely a hátán néhány látványosabb és élvezhető kép elhelyezésére.

 

 

III. Játékmenet

Mivel a készletet voltaképpen a harmincadik születésnapomra kaptam, fontos volt, hogy legalább látszatban felnőttként viselkedjek. Na már most mit tehet a felnőtt azért, hogy ne gyerek módjára legózzon? Hát jobb ötletem nem lévén, nem estem neki, mint borjú az anyjának (vagy bármely normális gyerek a 7642-nek), hanem szépen, módszeresen, egyenként kicsomagoltam a zacskókat (még ollót is használtam, az olyan felnőttes), sőt a kockákat is rendbe raktam, méghozzá a füzetekben meghatározott munkafázisok szerint. Tekintettel a készlet méretére, ezt egyidejűleg csak az egész nappali parkettáján lehetne elkövetni, úgyhogy a nyolcszemélyes ebédlőasztalon csak egymás után pakolgattam ki a csomagokat – így is lenyűgöző volt, mikor a harmadik füzet alá felsorakozott az ahhoz tartozó 5 zacskó tartalma.


A kockák ura


Munkaellenőr

Az összerakás sorrendje nagyon jól el van találva: ha hat éves lennék, így szeretnék megtanulni legózni. Először a minifigurákkal ismerkedünk meg, aztán összerakjuk a legkisebb kocsit, utána a kicsit látványosabb segélyezendő nyergesvontatót, majd az egyenesen lenyűgöző mentőkamiont két lépésben, s végül magát az épületcsoportot, immáron öt lépésben. A legkisebbtől a legnagyobbig haladva minden fázis kicsivel nehezebb és izgalmasabb, mint az előző, és az embernek végig olyan érzése van, hogy „húúúú már ez is milyen nagyon jó, mi lesz itt még ezután!”


Ebből lesznek kisemberek meg kisautó


Ez tulajdonképpen a műhely lótifuti kocsija lenne. Van küszöb :) de nincs ajtó :( 

Idáig nem volt egy nagy megeröltetés, sőt az összerakás úgy ment, mint hivatásos zongoristának ismeretlen kottából játszani: a kezem még az előző kockákat rakosgatta, a szemem már a következőket válogatta. De persze a 6-12 éves korosztályban nyilván nem elvárás, hogy óramuszerészi készség szükségeltessen a játékhoz. No meg három perc alatt lett egy kész autóm, akár brummoghattam is volna hozzá, ha nincs a szobában a feleségem. Itt említeném meg azonban, hogy a füzetben elnyomtatták a minifigeket, mert a ráncolt szemöldökű arc nem a készséges szerelőé, hanem nyilván inkább a megfeküdt kamion mérgelődő sofőrjéhez dukál. Első nekifutásra furcsa volt, hogy a lerobbant nyergesvontató vezetője kaján mosollyal nézi, amint a szerelő dühösen megy az újabb üzlet elébe, de aztán a doboz tanúbizonyságára hagyatkozva helyreállítottam a rendet, és a fejek vállat cseréltek.


Imhol a robbantott nyergesvontató


És ugyanez összerakva

Itt szabadjon megjegyeznem, hogy a kürtök és a visszapillantótükrök nagyon rendben vannak, sőt kifejezetten szellemesen van megoldva a fülke hátulján a képzeletbeli vontatmányt körülölelő két légterelő idom is, viszont egy darab barna ülés és egy darab barna kormány meglehetősen summás, mint berendezés. Egy sebváltókart és egy kólás bögrét szerintem elbírt volna, mert hely lenne rá, és a készlet árából tuti kijönne. Viszont külön jó pont, amiért az alvázburkolatok nem szimmetrikusak (a jobb oldalon egy tartályimitáció található közvetlenül az első tengely mögött). Ide kívánkozik továbbá az is,hogy a nyereg kialakítása ha csak mérsékelten is, de legalább egy kicsit törekszik az "interoperabilitásra". Azaz saját kezű próba alapján a 3180-as Octan tartálykocsi tartályát nehezen és kicsit nyögvenyelősen, a 3221-es Lego City csőrös kamionnak az utánfutóját viszont teljesen normálisan rá lehet akasztani. Ebből persze ép ésszel csak egy következtetést lehet levonni: muszáj lesz tervezni és építeni hozzá egy saját utánfutót, ami ezt a szürke-piros-fehér-kék színtervet ötvözi a 3221-es utánfutó technikai megoldásával.

Na de most lépjünk tovább, s következzen az "ultimét fícsör", avagy a készlet legnagyszerűbb darabja, a mentőkamion. A gyerekek biztosan, de a felnőttek is valószínűleg fokozottan rajonganak a különleges járművekért, amiből olykor igen torz dolgok tudnak születni, a szükségesnél kétszer több tengellyel és négyszer több lámpával, villogóval, antennával, kürttel, tartállyal. Emlékszem, anno építettem jó pár kamiont, ami így utólag inkább a Star Wars sorozatba illett volna, mintsem Kockaváros utcáira. Nem így ebben az esetben: Tény, hogy ennek a járgánynak négy tengelye van, két kipufogó dobja és kéménye, sok kék és narancs megkülönböztető fénye, meg úgy általába véve nagyon dögös, de ebben nincs semmi művi vagy eltúlzott, mert ezek igazából is ilyenek, és nem csak messziföldön, hanem akár még a borsodi utakon is.


Ez már azért önmagában is egy épkézláb készlet


A legnagyobb dolgok is kicsiként indulnak


Vaóóóóóóóóóóóóóó

Erről a járgányról regényt lehetne írni. Itt viszont csak néhány megjegyzésem lesz. A középső képet nem a látványossága miatt szúrtam be, hanem mert pár hónapja a 3221-essel kapcsolatban merült fel az az olvasói kérdés, hogy miért is szükséges ekkora színkavalkádot beépíteni olyan helyekre, ahol egyébként normál esetben nem is látszanának (megj.: nálam speciell pont látszanak, mert a járgányok magasan elhelyezett üvegpolcokon díszelegnek). Na szóval mire is jó ez a sok szín? Hát a megoldást két éves kislányom fedte fel: ami számomra, bevallom, szintén kicsit bosszantó csicsának tűnik, az az ő számára nagyon hasznos vizuális segítség, azaz afüzet alapján így jobban látja, hogy melyik alkatrész melyik, és hova való. Gyanítom, hogy a megcélzott korosztályban, azaz 6 év felett ez a pedagógiai adalék már nem ilyen fontos, viszont a jó marketinges a leendő 6 évest is már 2-3 évesen ráneveli a jóra, nemde?

Most akkor szóljunk a komplett gépről is egy keveset. A leghiggadtabb megfogalmazásban is csak azt tudom ismételgetni, hogy "veszettül baromi jól néz ki". Elsősorban mert ekkora behemót, és mert olyan tekintélyt parancsolóan ráncolja a szemöldökét, hogy jaj. Na és ebbe már fantás bögre is került (igaz, sebváltója ennek sincs). Igaz, a fülkének ajtaja itt sincs, noha létra van alatta. Van viszont két szekrény, amibe akármilyen szerszámot vagy fékező bakokat be lehet pakolni. A daru hidraulikus gépterének ajtajai jobbról-balról nyithatók, és van körülöttük kapaszkodó is (ennyi erővel fellépőt is raktattak volna alájuk, ha már a lótifuti kocsira raktak). A daru kicsit nehezen, de jár, és aki szeret mazzagot tekergetni, az még a csörlővel is játszhat – igaz, ennek gyakorlati hasznát még nem sikerült megfejtenem, de biztos bennem van a hiba. Mindenképp plusz pontot érdemel a munkaterületet bevilágító két reflektor is a fülke és a géptér mögött. A tehergépjárművek vontatására szolgáló alkalmatosság (bocs, nem tudom a szakszót) ránézésre nagyon hasonlít az igazira, és tény, hogy a piros nyergesvontatót (sőt a már említett 3180-as tartálykocsi vontatóját is) kiválóan megemeli és húzza (a körmök a lökhárító mögötti résbe illenek, és atombiztosan megfogják a vontatmányt). Egyetlen bajom vele, hogy mikor nem lóg rajta jármű, akkor ez az alkalmatosság vadul lifeg jobbra-balra.


Így néz ki


Így vontat

Na és ha már idáig eljutottunk, akkor jön még az ingatlan, ami egy üzlethelyiségbol, magából a műhelyből, no és a vontató monstrum rolós garázsából, meg az ahhoz támasztott rádióantennából áll.


Építkezzünk!


Tűzoltó készülék kint, kávéfőző és térkép bent, az iroda kicsi, de nagyon ott van


Komplett műhely, emelőpad, kocsiállás, szerszámok, tartalék gumik, emelő daru


Immáron a teljes épület-komplexum

Bő két és fél óra alatt tehát összeállt a kép, méghozzá nagyjából a dobozon szereplő beállítás szerint.

Pár szóban annyit fűznék hozzá a látottakhoz, hogy a daru előre-hátra, jobbra-balra és föl-le mozog, ami vérmérséklettől és életkortól függően nagyon sok vagy még több játékpotenciált jelent. Az emelőpad a jobb oldalán található piros erőkarral mozgatható, megint csak királyság. A gárázs redőnyajtaja pedig ugyanolyan, mint húsz-huszonöt évvel ezelőtt is: szép, jó, és működik.

Na de és az árnyoldal? Van az is persze. Először is az emelőpad egy egyedi alkatrész, egybeöntve, s ráadásul kirívóan egy adott tengelytávra és nyomtávra szabva: a kis kék autó pont ráfér, de ami ennél szélesebb, rövidebb, vagy hosszabb, az vagy nem áll jól rajta, vagy egyáltalán nem is megy rá.

No meg vegyük a garázst: Ha úgy akarok beállni a monstrummal, hogy rá is zárom az ajtót, akkor be kell hajtania tükröket (ez mondjuk oké, ilyen igazából is előfordul). Viszont milyen tré, hogy teljes beállásnál hátul a vontatólap kilóg??? Irgumburgum (vagy a szleng szótár valamelyik ide illő szinonimája)!

Na és három jármű van egy csomagban, de mind a háromnak ugyanaz a rendszáma? JM 7642... A számsor oké, vágom, de akkor miért nem lehetett pl. JM az egyik, GK a másik, és PL a harmadik? Meg a kék autónak miért csak hátul van rendszáma, ha elől is lenne hely neki? Az utóbbira amúgy az a válasz, hogy elől csak akkor lehetne felragasztani, ha két kockát összematricázunk, tehát értheto, de akkor is ki lehetett volna találni valami jobb megoldást. Szerintem.

S végül nagyon furcsálottam kicsomagolásnál, hogy a garázsépülethez valamennyi kettes kockán van redőnysín. Nem létezik, hogy a redőny ilyen magas legyen – netán hátul is teljesen a padlóig lemegy? Nem: az egyszerűség kedvéért nem akarták, hogy a gyerekeknek bajlódniuk kelljen a sínes és a sínmentes kettes kockák megkülönböztetésével, úgyhogy ott is van sín (azaz rés a falban), ahol egyébként semmi értelme (és még csúnyán is néz ki). Ez azért már kicsit túlzás: emlékszem, anno hat évesen tökéletesen meg tudtam különböztetni két fehér kettes kockát aszerint, hogy volt-e rajta sín, vagy sem. Nem hinném, hogy a mai gyerekeknek ez ekkora fejtörést okozna.

IV. Értékelés

Minifigek: 7/10. Alapvetően egyik sem extra, mindegyik arcot láttam már máshol. A kamionsofőr egy ponttal többet érdemel a három egyenruhás autószerelőnél, mert kamionos létére űrhajós melegítőfelsőt hord.
 

 
Kockák: 7/10. Kevés a speciális darab, sok az univerzálisan felhasználható elem. A rikító narancssárga alkatrészeket nehéz lesz diszkréten elsütni, viszont sok fehér kocka van, ami az égvilágon mindenre alkalmas lehet.
 
Játékélmény: 8/10. Külön-külön nem minden darab lenne kiemelkedő, együtt viszont akkora bennük a potenciál, hogy a tartalmas, kimerítő és élvezetes összerakás után még hosszú órákig el lehet szöszölni mindenféle jelenetek rendezésével, a berendezés rakosgatásával, stb.
 


A méret számít: képzeld mellé a fenti telefont, meg hozzá az asszony tekintetét!

Ár: 8/10. Drága pénzért ugyan, de nagyon jó játék. Ráadásul a készlet minden eleme külön-külön is megállná a helyét, és ha úgy kéne összevásárolni, nem biztos, hogy olcsóbbra jönne ki.
 
Összesen: 7/10. Ilyen jót húsz évnél is régebben legóztam utoljára, méghozzá hasonló témában, a 6394-es készlettel.
 


Figyeld a pneumatikus csavarhúzót hátul, meg a raklapot az olajos hordók alatt!

Ha még ennél is részletesebb értékelésre vágysz, nincs más dolgod, mint ide kattintani!

V. lásd még

7642 beharangozó a legoblogon
- LEGO.com 7642 animáció
3221-es Lego City csőrös a legoblogon
- Egy másik végigjátszás videón kétszer tíz percben, első és második rész

Címkék: kritika lego 2009 kamion garage 7/10 7642 olvasó játszik transportation emergency rescue ainex

A bejegyzés trackback címe:

https://kockagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr752332953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stefidzsi · http://bringalap.atw.hu 2010.10.15. 07:29:56

Szuper végigjátszás, jó volt olvasni! Mérnök létem ellenére nemhinném, hogy ilyen türelmesen és alaposan elő tudnék készülni a játékra. Menjen minden egybe és induljon a turkálás. :)

Egyébként nekem kicsit megalománnak tűnik a készlet, plusz az ajtók hiánya megbocsáthatatlan. Valahogy jobban bejönnek az ajtós, felnyitható tetős járgányok. Az emlegetett 6394-es készlet pedig igen előkelő helyet foglal el nálam "az egyszer be kell szereznem" listán.

tío · http://legozz.tumblr.com/ 2010.10.15. 08:22:14

Ez nagyon kerek végigjátszás lett! Képek is tök jók! Grat!

A készlet már kevésbé tetszik. Ajtókat miért spórolják le az autókról? Kettes kockák csak sínnel? A régen minden jobb volt rigmusba most nem kezdenék bele, de szerintem ezek nagyon zavaró apró részletek.

RÁJEN · http://szirszarjaim.blog.hu 2010.10.15. 09:07:12

Iszonyú jó leírás volt, köszönöm! A készlet mondjuk nem kell, mert nem Star Wars :)

Anak 2010.10.15. 09:15:59

Hú, egész belefáradtam, mire a végére értem, de nagyon tetszett.
Melyek azok a kettes kockák csak sínnel? A grillrácsozatúak melyeknek egyik oldalán vertikálisan másikon horizontálisan vannak "bevágások"?
Kezdek amúgy megijedni, ezen a blogon mindenki mérnök vagy az lesz, csak én nem?

Anak 2010.10.15. 09:25:06

@tutuka: Nahát, ezzel az elemmel még soha nem láttam. Nem is tudtam, hogy van ilyen. Gondolom azért mert eredetileg ez lenne a sín amiben a garázskapu vezetődik, nekem meg olyan készletem nem volt. Köszi

Anak 2010.10.15. 09:25:36

Izé....ezt az elemet még soha nem láttam.

meszitomika 2010.10.15. 09:26:51

Nagyon precíz végigjátszás!
Ha szeretne valaki egy ilyet, akkor menjen a Banbini játékboltba (pl.: Westend, Mamut), mert ott csak 15.990 HUF.

Hipp 2010.10.15. 09:38:13

A leírás is nagyon jó volt, de nekem a képek különösen tetszettek. Köszi szépen!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2010.10.15. 09:57:20

Rájöttem hogy nekem nagyon tetszenek a narancssárga járgányok. Ebben is a kamionvontató kamion tetszik, az LKV-s készletben meg a kis utcaseprő kocsi.

Scorpicore 2010.10.15. 10:00:58

Nagyon jó végigjátszás! ::) 10/10es.
Amit a készlethez hozzá tennék, hogy én keveslem a figurákat. Mármint, ekkora kaliberű készlet mellé (ha megnézitek a többi ekkorát) járna még legalább 2. Nem ment volna a játékélmény rovására még pár figura pluszba.

mbx porsche · http://matchboxmemories.hu 2010.10.15. 10:59:21

Mióta először megláttam egy kirakatban összerakva, azóta vagyok beleszerelmesedve, csak sajnos nem tudom magamnak megengedni :-(

ainex 2010.10.15. 14:25:06

@Tevildo: Azt a kockák itt találod, 83-ik oldal, harmadik oszlop, alulról a hatodik (cikkszám: 4264360):

cache.lego.com/bigdownloads/buildinginstructions/4561909.pdf

És nem ám megijedni! Pl. én se vagyok ám mérnök, távolról sem!

Longeye 2010.10.15. 17:23:41

Én valamikor mérnöknek készültem kicsi gyermekkoromtól kezdve, de véletlenül nem az lett belőlem :-)

Longeye 2010.10.15. 17:28:05

Jah! A lényeget kihagytam: a leírás 10/10, ez és még több készlet is egész jó áron van a Bambini-ben. Nézzétek meg a Guliver játékoboltok honlapját (övék a Bambini)!

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2010.10.15. 22:29:51

@Tevildo: Nyugi, én csak "mezei" vegyésznek készülök :)

Rég nem olvastam ilyen jó végigjátszást (ha egyáltalán), ha van még valami olyan készlet, amit érdemes elsütni, feltétlen írd meg!
A készletről: Ami szokás szerint nagyon zavar, hogy nincsenek ajtók. Miért jobb egy 1x3-as kockával betömni az ajtó helyét, amikor lehetne oda normális, nyitható elemet betenni? Teljesen érthetetlen... A doboz mérete is brutális, teljesen indokolatlan ekkora neki. Attól, mert kisebb dobozban lenne (az összes készlettel együtt), még lehetne ugyanezen a (meglehetősen drága) áron nyomni.

Keahi 2010.10.15. 23:26:09

nagyon klafa "kis" szett! :)
bárcsak én is megengedhetnék magamnak egy ilyet...
amúgy a bal alsó körszakállas minifig hasonlít egy volt kollegámra XD ugyan nem szerelő, de akkor is :D

BorZol 2010.10.15. 23:33:16

Ez egy Igazi végigjátszás! Én biztosan elfogultabban nyomom a city-t de igen tetszik! 9/10
Az egyben-idom az autóemelőhöz egy régi dolog ám!
Pont ilyen feljáró csak hajónak....
www.peeron.com/inv/sets/6429-1

Jók a járművek ebben a készletben, az épület valahogy olyan "lyukas" középen, de jobbat nem tudnék az biztos.

Szerintem egyáltalán nem megalomán a készlet és nem rendőr/tűzoltó/mentő a téma amit sokan nehezményeznek..

@Longeye: Azért tudd meg nagyon egészséges LEGO-zni mérnökként/ felnőttként. Egy team-ban olyan kreatív vagy mint az állat, ha rakod a kockákat! (bár ma inkább vettem volna ki szabadságot és maradtam volna otthon lego-zni :D)

Benjamin · http://benjamin.hu/ 2010.11.17. 08:36:26

Sziasztok, van egy bontatlan, elado ilyen keszletem, 18e HUF:
www.expressz.hu/jatek/lego/hirdetes-23074252/

Haynau (Sons of Monarchy) 2010.12.30. 12:17:43

Rohadtul megtetszett a készlet, főleg a lerobbant vontató - na meg a mentőkamion! A maradékkal nem tudnék sokat kezdeni, de már a két nagykerekű miatt megérné...

Ui: Az ajtók hiánya picit bosszant, hiszen mindkét színben léteznek ajtók - nem lehetett volna gyárilag beleépíteni mindkét kamionba?

skizzah 2010.12.30. 15:19:33

Nálatok a Munkaellenőröknek minden héten karácsony van? :-D

Krajczi76 2011.07.20. 21:25:11

Nagyon jó "kis" készlet. Engem nem ilyennel leptek a 30. szülinapomra... :D
De a városban központi helyen van a 6394-s készlet. Nekem a modern járművek amúgy nem igazán tetszenek, 6 szélesek, nehezen férnének el a régi utakon (buszt is 4 széleset építettem), vagy az utak is szélesebbek lettek?

Darth Brick 2011.07.21. 00:29:53

Remek végigjátszás. Gratula.
A készlet: Első ránézésre heveny köpködésrohamot váltott ki belőlem mindegyik jármű a nyergesen kívül. Az "ezért sem adnék pénzt" érzésen felülemelkedve tovább olvastam, nézegettem. Nagyon tetszik az iroda. Részleteiben teljesen tetszik a műhely, bár el tudnék képzelni jobbat. A kész épület.... ez komoly, hogy Gézabá megbütyköli a kocsit az esőn, majd a kész cuccot bevágja a fedett, rolós ajtajú garázsba?! -amibe oldalról szintén bever a jég :( Klozet, kólaautomata kimaradt.
A narancs vontatóban azt nem értem, hogy mivel repülőgép anyahajóval nem bír, más kerekes legó jármű meg nincs, amit egy ilyen szörny el nem hajítana, így erős túlzásnak tartom ezt a jó értelemben vett brutális állatot.
összesített értrékelésem: Ezt így mi a bránernek kellett?

tutuka · http://kockagyar.hu 2011.07.21. 09:53:17

@Krajczi76: igen, 1-1 studdal szélesedett a beton mindkét oldalon. maga az alaplap azonban ugyanakkora maradt.

Grg76 2012.01.07. 19:17:33

A mentőkamion kéne.. kár hogy külön nem kapható :((
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...